Parketvloer schuren Hengelo?

Bij Vrolijk parket kan dat!

In Hengelo is Vrolijk Parket al zeer lange tijd actief als het gaat om het laten schuren van uw parketvloer. Vrolijk Parket is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het renoveren, onderhouden, vernieuwen en herstellen van
parketvloeren.

Stoort u zich aan uw huidige parketvloer, of vind u de kleur niet meer mooi? Heeft de parketvloer slijtage en/of schrale grijze plekken, heeft uw vloer deuken of krassen, of wilt u een andere kleur aanbrengen aan uw parketvloer? Neem dan contact op met Vrolijk Parket, vrijblijvend en kosteloos.

Over het algemeen gaat een parketvloer jaren mee, maar toch vertoont de parketvloer vaak na jarenlang intensief gebruik gebruikerssporen en slijtageplekken, de beste oplossing hiervoor is het stofvrij laten renoveren en
behandelen van uw parketvloer.

Heeft u professioneel advies nodig en zoekt u een echte vakman voor renovatie en behandeling? Voor parketvloer schuren in Hengelo hoeft u niet verder te kijken, u bent dan bij Vrolijk parket aan het juiste adres. We kijken samen naar de mogelijke opties en juiste behandeling voor uw bestaande parketvloer.

parket, houten vloeren, pvc, visgraat

Het verschil in parket vloer in Hengelo

Een parket vloer is een houten vloer. Er is een verschil tussen hout en parketvloer. Zo heb je ook lamelparket of fineerparket. Een houten vloer bestaat uit een massieve plank. Bij een lamelparket bestaat de plank uit verschillende lagen. Fineerparket is dunner en gaat minder lang mee.

Een parketvloer heeft geen veer en groef.

Gratis vloer check service in Hengelo

Welke parket vloer past het beste in uw woning? Om de keuze makkelijker te maken komen wij graag bij u thuis met verschillende voorbeelden. U kunt dan direct bekijken welke houtsoort het beste bij uw woning en interieur past!

parket, houten vloeren, pvc, visgraat
N

Hoogwaardige kwaliteit

Vakkundige legservice

Thuis vloer check service

20 jaar specialist

Renovatie & onderhoud

Geschikt voor vloerverwarming

Voorbeelden

Parketvloer schuren in Hengelo ons specialisme

parket, houten vloeren, pvc, visgraat

Een parket vloer bestaat uit hout. Hout is een langzame geleider. Wel geeft ze alle warmte af waardoor parket vloeren perfect geschikt zijn voor vloerverwarming. Er is geen sprake van extra stookkosten bij een parket vloer.

Dat betekent dat temperatuurveranderingen van de vloerverwarming geleidelijk bijgesteld moeten worden. Dit geeft een constante, aangename kamertemperatuur.

Er is wel een verschil in geschiktheid van houtsoorten in combinatie met een ondervloer.  Graag komen we dit ter plekke bekijken in uw woning waarop wij direct advies kunnen geven.

Vraag daarom een gratis vloer check service in Hengelo aan.

parket, houten vloeren, pvc, visgraat

Wat kost een parket vloer in Rijssen?

De kosten van een parket vloer wordt bepaald door verschillende factoren:

  • De houtsoort en de kwaliteit hiervan,
  • Het aantal vierkante meters van het te leggen oppervlak,
  • De legwijze. Rechte banen zijn makkelijker en sneller te leggen en daarom voordeliger dan een visgraat patroon,
  •  De installatie zoals zwevend, vast verlijmd, genageld en gelijmd,
  • De ondervloer, lijm en plinten.

De kosten van een parket vloer hangt af van de houtsoort die u kiest maar ook van de ondervloer die nodig is om de houten vloer zo goed mogelijk te kunnen leggen.

Daarom checken wij altijd eerst bij u thuis in Hengelo wat de mogelijkheden zijn en geven dan een prijsindicatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

parket, houten vloeren, pvc, visgraat

Onderhoud parket vloer

Parket vloeren zijn prachtig maar hebben wel onderhoud nodig.

Parket vloeren zijn het best schoon te houden met een lauw sopje met speciale houtzeep waarin oliën zitten die het hout beschermen en voeden.

Wij adviseren u graag!

Inspiratie

Vrolijk Parket Vloeren

Vrolijk parket bestaat al ruim 20 jaar en is gespecialiseerd in het leggen van houten parket vloeren en PVC vloeren.

Twente 

Ook onderhouden wij vloeren. Schuren is precies werk. Waar nodig oliën of lakken wij uw geschuurde vloer. Een goede renovatiebeurt maakt uw vloer na behandeling zo goed als nieuw.

Vrolijk parket is vooral werkzaam in de regio Twente (Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Rijssen, Haaksbergen) en ook Berkelland (Neede, Borculo, Rekken, Eibergen).

Wilt u uw vloer een nieuw leven geven of een volledige nieuwe vloer laten leggen in Twente, Berkelland of omgeving? Maak dan een belafspraak!

parket,houten vloer, pvc, visgraat
$

Ervaringen van anderen

“Een prachtige vloer. Was best spannend; van donker naar licht, maar erg blij mee! Michiel, bedankt!”

Joost van der Ploeg

“Mijn houten vloer is deze week door Michiel van vrolijk parket geschuurd en ik ben meer dan tevreden met het resultaat 👍🏼

Andrea Robers

Veel gestelde vragen

Vind het antwoord op uw vragen hier. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op en wij geven u antwoord.

Wanneer moet je een parket vloer schuren?

Bij parket vloeren die beschermd zijn met olie of hardwaxolie kunnen slijtplekken gemakkelijk weggewerkt worden. Hier is schuren alleen nodig als er behoefte is aan een nieuw kleurtje, vaak na zo´n 10-15 jaar.

Slijtplekken op vloeren die met lak zijn afgewerkt kunnen niet bijgewerkt worden. Dan is het schuren van de hele vloer nodig. Dit is ook het geval bij waterschade.

 

Moet je een parket vloer oliën?

 

Een parket vloer heeft een beschermlaag nodig om de inwerking van vuil en vocht tegen te gaan. Olie geeft een goede bescherming die gemakkelijk zelf aan te brengen is en waarmee beschadigingen of slijtage op de looppaden simpel en snel met een doekje bijgewerkt kunnen worden, zonder dat het hele vertrek leeggeruimd moet zijn.

Ik weet niet goed welke vloer ik wil, kan ik advies krijgen?

Een vloer uitkiezen is vaak lastiger dan gedacht. Je gaat niet elk jaar een nieuwe vloer leggen. Daarom is het belangrijk om een keuze te maken die mogelijk is in uw huis én die past bij het interieur.

Met onze gratis thuis vloer check service bekijken wij welke mogelijkheden er zijn en nemen wij vloerstalen mee zodat je kan bekijken hoe de vloeren uitkomen in uw huis en of het matcht met het interieur. Wilt u ook tips en advies omtrent uw interieur? Geef dit dan aan tijdens het maken van de afspraak. Dan nemen wij onze interieurstyliste mee!

Gratis vloer check service

Ontdek welke vloer het beste bij uw huis en interieur past. Wij bekijken de mogelijkheden en nemen vloerstalen mee naar uw huis. Zo kunt u de beste keuze maken voor een nieuwe vloer. 

Vrolijk Parket – Borculoseweg 52 – 7161 HB Neede - Cookiebeleid - Algemene voorwaarden