Over Vrolijk Parket

Over Vrolijk Parket

In 1999 schreef Michiel Vrolijk zich in bij de kamer van koophandel, een bedrijf in houten vloeren. Dit kwam niet uit het niets. Michiel werkte al een aantal jaren voor een gerenommeerd bedrijf in houten vloeren, maar steeds vaker vroegen klanten of zij ook rechtstreek zaken konden doen met Michiel Vrolijk.

Zo gezegd, zo gedaan. Eerst vanuit een pand in Rijssen. Van hieruit werd de basis gevormd voor een succesvolle toekomst. In 2003 verhuisde het bedrijf naar Enschede. De reden voor de verhuizing was een praktische. Enschede en omstreken heeft een potentieel groter verzorgingsgebied. Deze keuze bleek achteraf een goede te zijn, gezien de verdere groei van het bedrijf.

Vrolijk Parket levert, legt, plakt en/of monteert al meer dan 20 jaar vloeren van parket, hout, laminaat, PVC en vinyl in heel Overijssel.

Ook onderhouden wij vloeren. Schuren is precies werk. Waar nodig oliƫn of lakken wij uw geschuurde vloer. Een goede renovatiebeurt maakt uw vloer na behandeling zo goed als nieuw. Neem contact op met Vrolijk Parket en laat u vrijblijvend informeren.