PVC

PVC en Vinyl vloeren zijn in vele soorten uitstralingen verkrijgbaar. Naast de vele mogelijkheden zijn deze vloeren waterbestendig, krimpen ze niet en nemen ze totaal geen vocht op. Dit betekend dat PVC en Vinyl ook gebruikt kan worden in vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld in de badkamer. Ook zijn dit soort vloeren zeer geschikt voor vloeren met vloerverwarming en zul je weinig geluid ondervinden bij het lopen. Een ander groot voordeel is dat PVC en Vinyl nagenoeg geen onderhoud behoeven.

Omdat PVC en Vinyl vrij dunne materialen zijn, kan het van belang zijn dat de ondergrond goed geƫgaliseerd is. Bij een vloer die gelijmd wordt, is dit een essentiƫle stap. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kliksysteem. Deze systemen liggen zwevend op de ondergrond. De voor en nadelen van deze mogelijkheden lichten wij u graag toe in een persoonlijke afspraak.

Vrolijk Parket levert, monteert en werkt PVC en Vinyl vloeren af in heel Overijssel. Veel vloeren worden geleverd in Enschede, Hengelo, Almelo, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere plaatsen in Overijssel. Neem snel contact op met Vrolijk Parket en laat u vrijblijvend informeren.