Parket

 

Een parket vloer is een vloer die gemaakt is van hout. De vloer kan gelegd worden in grote of in kleine planken, die in verschillende verbanden gelegd kunnen worden. Een bekend voorbeeld hiervan is de visgraat. Ook zijn parketvloeren verkrijgbaar in diverse soorten afwerkingen. Hierdoor is parket verkrijgbaar in vele soorten kleuren.

Een parketvloer kan zowel gelijmd als zwevend gelegd worden. Beide opties hebben voor en nadelen, welke wij u graag in een persoonlijk gesprek willen toelichten.

Ook volgt Vrolijk Parket de laatste trends op de voet. Wij kunnen u dan ook altijd voorzien van de meeste moderne soorten parket vloeren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor authentieke en traditionele parketvloeren. Kortom, wij kunnen aan nagenoeg al uw wensen voldoen.

Dus zoekt u parketvloeren in Enschede, Hengelo, Almelo, Vriezenveen, Rijssen, Borne, Zwolle of ergens anders in de provincie Overijssel, dan bent u bij Vrolijk Parket aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Recent werk