Over ons

Vrolijk Parket is een bedrijf dat al ruim 15 jaar ervaring heeft in het leggen, afwerken en onderhouden van diverse soorten vloeren. De specialiteit van het bedrijf ligt voornamelijk op het gebied van parket, laminaat en PVC. In de loop van de jaren zijn we dan ook een toonaangevend bedrijf geworden in de regio Twente en omstreken.

In 1999 schreef Michiel Vrolijk zich in bij de kamer van koophandel, om een bedrijf te starten in houten vloeren. Deze stap kwam niet uit het niets. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij een gerenommeerd bedrijf in houten vloeren, kwam vanuit de klanten steeds vaker de vraag of zij ook rechtstreek zaken konden doen met Michiel Vrolijk.

Nadat de officiƫle inschrijving een feit was, betrok het bedrijf een pand in Rijssen. Van hieruit werd de basis gevormd voor een succesvolle toekomst.

In 2003 verhuisde het bedrijf naar Enschede. De reden voor de verhuizing was een praktische. Enschede en omstreken heeft een potentieel groter verzorgingsgebied. Deze keuze bleek achteraf een goede te zijn, gezien de verdere groei van het bedrijf.