Laminaat

Laminaat is al sinds jaar en dag een populair product. Er zijn enorm veel merken en soorten op de markt, waardoor er aan ieders wensen voldaan kan worden. Elk laminaat dat verkrijgbaar is, is kliklaminaat. Het voordeel hiervan is dat door het kliksysteem de vloer door nagenoeg iedereen gelegd kan worden. Echter is vaak snel te zien of een vloer is gelegd door een professional of een doe-het-zelfer. Wij adviseren dan ook om altijd te kiezen voor een bedrijf dat uw vloer professioneel kan installeren.

Bij een laminaatvloer is het ook van belang dat de juiste ondervloer gebruikt wordt. Een ondervloer is in veel soorten verkrijgbaar. Of een ondervloer geschikt is voor uw toepassing, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo moet gekeken worden naar geluidsreductie, de soort vloer, de demping etc.

Zoals u hierboven kunt lezen zijn er op het gebied van laminaat veel mogelijkheden. Vrolijk Parket legt laminaat in Enschede, Hengelo, Almelo, Vriezenveen, Rijssen, Zwolle en andere steden in Overijssel. Voor een gedegen advies verzoeken wij u contact op te nemen met Vrolijk Parket. Tijdens een vrijblijvende afspraak zullen wij u dan een advies uitbrengen, dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.